Eylandt Flielandt

Cultuur Historische Vereniging

Gasten Schilderen

Vlieland trekt jaarlijks veel terugkerende gasten, waaronder veel creatieve en kunstminnende mensen. Zij leggen hun indrukken van het eiland vast in beeldende kunst. De Cultuur Historische Vereniging biedt deze mensen tweejaarlijks een podium om die kunst met anderen te delen. Het museum Tromp’s Huys stelt hiervoor met plezier de tentoonstellingszolder beschikbaar.

De getoonde werken zijn te koop en bij verkoop ontvangt het museum een commissie. Hiermee kunnen toekomstige tentoonstellingen mogelijk worden gemaakt.


Het publiek dat het museum bezoekt wordt gevraagd een stem uit te brengen op het meest aansprekende, mooiste of verrassende werk.
Gasten Schilderen Vlieland 2019-2020

Dit jaar zal de expositie plaats vinden van 7 december 2019 tot 28 maart 2020. Daarna zullen de door het bezoekende publiek uitgebrachte stemmen geteld worden door het bestuur van de Cultuur Historische Vereniging en zal de uitreiking van de Publieksprijs zal plaatsvinden op zaterdag 28 maart om 14.00 uur in het Museum Tromp's Huys.
Meedoen?

Wilt u ook meedoen? Dan kunt u zich opgeven middels het formulier dat u kunt downloaden via deze pagina.

We wijzen u erop dat per deelnemer maximaal twee werken mogen worden aangemeld van 50 x 50 cm of één groter werk van maximaal 75 x 100 cm.


Heeft u vragen nog over de expositie, dan kunt u contact opnemen met ons bestuurslid Mw T. (Tjerkien) Bijtelaar-te Velde:   exposities@chv-vlieland.nl of 0562-451999.Inschrijven voor de expositie Gasten Schilderen Vlieland 2019 kan tot en met 22 november.


Inleveren van de tentoon te stellen objecten bij Museum Tromp's Huys kan vanaf 16 november maar vóór 1 december.

(placeholder)

Gasten Schilderen Vlieland

Het inschrijfformulier